Tarieven Aartje Natuur Coaching - Aartje Natuur Coaching

Aartje Natuur Coaching

Aartje Natuur Coaching

Ga naar de inhoud
Aartje Natuur Coaching

Tarieven Natuur Coaching

Aartje Natuur Coaching Logo 15
Tarieven

Ben je benieuwd of coaching wat voor je is en wat het voor je kan doen? Je bent welkom! Bel of mail even voor een kennismaking in de natuur!
Een individuele coachsessie duurt ongeveer anderhalf uur. Mijn ervaring is dat 3 tot 5 coachsessies meestal voldoende zijn. Dit is natuurlijk per persoon verschillend en afhankelijk van het traject en tempo.
We starten alle trajecten met een intakesessie zodat je kunt kennismaken met mij als Natuur Coach en mijn werkwijze. Ook is het erg belangrijk dat er een klik is en een wederzijds vertrouwen. Samen kunnen we bepalen welk traject bij je past en hoeveel sessies je nodig hebt.
Aartje Natuur Coaching Natuur 4
Intake Coaching

€ 75,-

Intake in de natuur
Ca. 90 minuten
Meer informatie
Coach traject 3 sessies

€ 225,-

Intake sessie + 2 sessies
Ca. 90 minuten per sessie
Meer informatie
Coach traject 5 sessies

€ 375,-

Intake sessie + 4 sessies
Ca. 90 minuten per sessie
Meer informatie

Alle tarieven zijn incl. BTW.
Ben je verhinderd en genoodzaakt een coachsessie te verplaatsen? Je kunt een sessie kosteloos annuleren tot 48 uur voorafgaand aan de afspraak, dit dient telefonisch te gebeuren. Bij het afmelden binnen 48 uur van de gemaakte afspraak wordt het tarief van een coachsessie in rekening gebracht.

Weten wat een Coach voor jou kan betekenen?
Over Aartje

Tijdens mijn werkend leven heb ik veel mensenkennis opgedaan in het begeleiden en coachen. Hierdoor heb ik ondekt dat dit mijn passie is, die ik graag wil inzetten als Natuur Coach.
Mijn manier van coachen is toegankelijk, rustig met een open houding, soms uitdagend en actiegericht. Ik werk vanuit mijn intuïtie en met gevoel.
Wat heb je nodig om beter in je vel te zitten, wat drijft je, wat zijn je passies, waar kies je voor?
Wil jij jouw talenten en passies ontdekken, kansen helder maken en concrete stappen zetten. Als Natuur Coach is het mijn passie jou hierin te begeleiden.
Neem contact op met Aartje.
Aartje Natuur Coaching Aartje 1
Aartje Natuur Coaching Logo 15
Aartje Natuur Coaching
Terug naar de inhoud